EraseRegistry
Tilbage til kataloget
ClickUp logo
ProduktivitetEasy Delete

Sådan sletter du din ClickUp-konto

Sletningsvejledning

Senest verificeret: 9/19/2026

Log ind på dit ClickUp-arbejdsområde, klik på din avatar og vælg 'Settings'. Rul ned til sektionen 'Delete Workspace' eller 'Delete Account' og følg anvisningerne på skærmen for at bekræfte. Hvis disse muligheder ikke er tilgængelige for din plan, bedes du kontakte ClickUp Support.

Åbn sletningsside

Om ClickUp

Vil du lukke din ClickUp-konto? EraseRegistry giver dig det direkte sletningslink og trin-for-trin instruktioner til at fjerne din konto permanent og beskytte dit privatliv.

Hurtige sletningstrin

  1. Åbn sletningsside https://clickup.com/
  2. Åbn den direkte sletningsside ovenfor, log ind og følg tjenestens bekræftelsestrin.
  3. Se efter en mulighed som "Slet konto" eller "Luk konto".
  4. Bekræft sletningen, når du bliver bedt om det. Denne handling er normalt permanent.

ClickUp understøtter anmodninger om sletning via e-mail. Brug e-mailværktøjet ovenfor til at sende en forudskrevet anmodning om sletning direkte til deres supportteam.

Hvad der sker med dine data

Når du sletter din ClickUp-konto, bør tjenesten fjerne dine personlige data fra sine aktive systemer. Nogle oplysninger kan dog blive opbevaret af juridiske, sikkerhedsmæssige eller driftsmæssige årsager. Dette kan omfatte transaktionsoptegnelser, data til forebyggelse af svindel eller oplysninger, som er påkrævet ved lov. Kontakt {name} support, hvis du har brug for bekræftelse på, at dine data er blevet fuldstændigt slettet.

Privatliv og databeskyttelse

At slette din ClickUp-konto er et vigtigt skridt mod at beskytte dit privatliv. Før du sletter kontoen, bør du overveje at downloade de data, du vil beholde. Efter sletningen mister du adgangen til alle tjenester, der er knyttet til din konto, herunder abonnementer, købt indhold eller gemte præferencer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan sletter jeg min ClickUp-konto?

Følg trin-for-trin-instruktionerne ovenfor for at slette din ClickUp-konto. Du kan også bruge det direkte slettelink for at gå direkte til siden for kontolukning.

Hvad sker der med mine data, når jeg sletter min ClickUp-konto?

Når du sletter din ClickUp-konto, bør dine personlige data blive fjernet fra tjenestens systemer. Nogle oplysninger kan blive opbevaret af juridiske eller driftsmæssige årsager.

Kan jeg gendanne min ClickUp-konto efter sletning?

Sletning af konto på ClickUp er normalt permanent. Vær sikker, før du bekræfter sletningen.

Var denne vejledning nyttig?

Relaterede Produktivitet-tjenester

Gennemse Produktivitet-tjenester